Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk wil minder huurlingen in selectie


12 mei 2006 - RKC Waalwijk wil komend seizoen minder huurlingen in haar selectie. Voor komend seizoen is er in de selectie slechts ruimte voor 1 of 2 huurlingen, zo meldt technisch directeur Van der Vegt in het Brabants Dagblad. Dit seizoen huurde RKC Waalwijk nog vier spelers. Het ging om Mathijssen (AZ), Lurling (FC Koln) en de Feyenoord spelers De Ceulaer en Zuiverloon.


Mathijssen (AZ) en De Ceulaer (Feyenoord) keren sowieso terug naar hun werkgever. RKC Waalwijk moet bij Lurling voor 15 mei aan Koln laten weten of het de optie tot koop in de huurovereenkomst zal lichten. De Duitse ploeg is gedegradeerd uit de Bundesliga en het is goed mogelijk dat de club de dure Lurling voor minder dan de vastgestelde transfersom wil verkopen. Deze week is er overigens nog een gesprek tussen RKC en Lurling.

Van der Vegt hoopt op komend seizoen een beroep te kunnen doen op Gianni Zuiverloon. De verdedigende middenvelder heeft nog altijd geen duidelijkheid gekregen van Feyenoord. Van der Vegt in het Brabants Dagblad: 'Dat is een talentvolle jongen. We zouden hem het liefste van Feyenoord overnemen. We willen hem eventueel ook nog een jaar huren, maar dan wel met een optie tot koop.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!