Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ wint strijd om Ryan Donk'


28 augustus 2006 - Het gaat snel met de loopbaan van Ryan Donk. De pas twintigjarige verdediger heeft de eerste twee wedstrijden van dit seizoen een basisplaats bij RKC Waalwijk en groeide ook uit tot jeugdinternational van Jong Oranje. Nu lijkt AZ de speler al weer over te nemen van RKC, aldus Johan Derksen in het RTL programma Voetbal Insite.

Het is goed mogelijk dat AZ besluit de speler direct voor de rest van het seizoen weer terug te verhuren aan RKC Waalwijk. Het zou voor de talentvolle verdediger een goede optie zijn, in Alkmaar is de kans op speelminuten natuurlijk kleiner. Donk speelde vorig seizoen al vijf duels in het eerste elftal van RKC, dit seizoen dus twee.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!