Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Didier Dheedene kiest voor Germinal Beerschot


29 augustus 2006 - Didier Dheedene heeft dan eindelijk een nieuwe club gevonden. De linksback keert terug naar de Belgische competitie om te gaan spelen voor Germinal Beerschot. De 34 jarige linkspoot komt transfervrij over van Austria Wien waar hij een aflopend contract had.


De toekomst van de twaalfvoudig international leek in Nederland te gaan liggen, zowel NAC Breda als FC Utrecht hadden enkele weken geleden concrete interesse. Tot een transfer kwam het echter niet. Bij Germinal Beerschot was de speler echter meer dan welkom.

Naast Dheedene contracteerde Germainl ook de 20 jarige Abuda. De Braziliaanse aanvaller komt over van het Duitse VfL Wolfsburg. Onlangs werd de aanvaller nog afgetest door Roda JC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!