Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Richard Knopper en PNE komen niet tot akkoord


30 augustus 2006 - Preston North End is niet de nieuwe club van Richard Knopper. Vandaag trainde de middenvelder mee met de club uit de Engelse Championship, onderhandelingen over een contract liepen echter op niets uit. Toch zouden er nog een aantal andere Engelse clubs, waaronder Stoke City, concrete interesse hebben. Mogelijk dat het nog tot een transfer komt voor donderdagavond.


De 29 jarige Knopper is bij Vitesse na de komst van Aad de Mos overbodig geworden. Knopper behoorde niet langer tot de wedstrijdselectie van Vitesse en liep daarop ook al eens weg van de training. Een vertrek van Knopper lijkt dan ook bijna een zekerheid, al zal de speler er dan wel met een club moeten uitkomen.

Ondertussen is Tim de Meersman momenteel op proef bij het Belgische KSK Beveren. De Belgische middenvelder hoopt ook nog voor het verstrijken van de transfertermijn een transfer te bewerkstelligen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!