Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord rond met Danny Buijs


30 augustus 2006 - Feyenoord heeft zich verzekerd van de diensten van Danny Buijs. De middenvelder maakt de overstap van FC Groningen waar hij vorig seizoen een grote rol speelde in het behalen van UEFA Cup voetbal. In Groningen had Buijs, die zijn voetbalopleiding bij Feyenoord genoot, een gelimiteerde transfersom in zijn contract. Feyenoord betaalt zodoende slechts 750.000 euro.

De 24 jarige middenvelder tekende in De Kuip een contract voor drie seizoenen. In 2001 werd Buijs door Feyenoord gestald bij Excelsior, na drie jaar gespeeld te hebben aan de rechterflank van de Kralingers kwam FC Groningen.

‘Het is heel erg moeilijk voor mij om FC Groningen te verlaten’, aldus Buijs op de website van Feyenoord. ‘Ik had het er enorm naar mijn zin en de club heeft geweldige supporters die mij twee fantastische seizoenen hebben bezorgd. Maar iedereen die mij een beetje kent weet dat terugkeren bij Feyenoord altijd mijn allergrootste wens is geweest. Dat heb ik ook in Groningen nooit onder stoelen of banken gestoken Ik heb bij Feyenoord tien jaar in de jeugd rondgelopen en zat elke twee weken in De Kuip op de tribune. Ik ben ontzettend blij dat het nu eindelijk zo ver is en ik de kans krijg om er terug te keren voor het eerste elftal. Zo’n kans krijg je misschien maar een keer in je leven.’

Feyenoord heeft haar middenvelder met Buijs beet, een aanvaller is echter nog altijd niet gevonden. Vandaag werd er nog met Werder Bremen gesproken over een mogelijke transfer van Ivan Klasnic. De gevraagde transfersom van zes miljoen euro vond Feyenoord echter te gortig, zeker in combinatie met zijn salariseisen. De 26 jarige Kroatische aanvaller lijkt niet naar Rotterdam te komen, volgens RTV Rijnmond was het een van de laatste opties voor de Rotterdammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!