Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Matige generale Groningen voor UEFA Cup


10 september 2006 - FC Groningen heeft vandaag in de eigen Euroborg met 2-1 gewonnen van Heracles Almelo. Het was een zwakke generale in de aanloop voor het UEFA Cup duel donderdag tegen Partizan Belgrado. Zowel Groningen als Heracles maakten geen goede indruk, een gelijkspel was de meest logische uitslag geweest.

Al binnen vijftien seconden kwam Heracles op voorsprong. Een eigen doelpunt van Arnold Kruiswijk ging de boeken in als de snele own goal ooit in het Nederlandse betaald voetbal. Groningen kwam die klap niet snel te boven. Goran Lovre, die door het vertrek van Buys naar Feyenoord basisspeler is geworden, speelde ver onder de maat.

Pas in de tweede helft zou Groningen op gelijke hoogte komen. Het was Koen van der Laak ('63) die in de kluts de 1-1 scoorde. Zeven minuten later kwam Groningen al weer op voorsprong door een benutte strafschop van de ingevallen Levchenko. In het restant van het duel kreeg Heracles nog een aantal kansen op de gelijkmaker. Gescoord zou er in de Euroborg echter niet meer worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!