Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur stelt Wesseling ultimatum


25 september 2006 - Roy Wesseling kan best wel eens de eerste trainer in het betaald voetbal worden die in het seizoen 2006/2007 zal worden ontslagen. Bestuur en directie van Cambuur Leeuwarden hebben de oefenmeester in ieder geval flink onder druk gezet, in een persbericht laat de club weten dat het resultaat in de komende twee duels van essentieel belang zijn.


Cambuur Leeuwarden in het persbericht: "Indien we ook in deze duels niet voldoende resultaten behalen, zal een vroegtijdige beŽindiging van de werkzaamheden van de heer Wesseling niet langer uitgesloten zijn."

De Friese club is in de Jupiler League terug te vinden op de twintigste en laatste plaats op de ranglijst. Het behaalde tot dusver drie punten uit acht duels. De komende weken moet Cambuur Leeuwarden het op eigen veld opnemen tegen FC Emmen en Fortuna Sittard. Vorig seizoen eindigde de 41 jarige Roy Wesseling met Cambuur op een vijftiende plaats, het was zijn eerste seizoen in Leeuwarden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!