Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oefeninterland tegen Duitsland in gedrang


30 november 2003 - De KNVB zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe sparringpartner voor het Nederlands Elftal. Doordat Nederland en Duitsland bij elkaar zijn ingedeeld op EURO2004 is het niet aannemelijk dat de landen tegen elkaar zullen spelen woensdag 18 februari. De beide voetbalbonden hadden hier vooraf al een ‘annuleringscontract’ voor opgesteld.


‘Mij maakt het niet uit. Wedstrijden tegen de Duitsers zijn altijd interessant.’ Reageerde Dick Advocaat op KNVB.nl. In totaal zou Nederland vier oefeninterlands spelen voordat men uiteindelijk weer kan schitteren op een groot toernooi. Naast een oefeninterland op 18 februari, zijn er ook wedstrijden om 31 maart (Frankrijk), 29 mei (België) en vlak voor het EK zes juni tegen Zuid Afrika. Nederland speelt haar eerste wedstrijd op het EK, 15 juni tegen Duitsland in Aveiro.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!