Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jhon van Beukering en Emile Mbamba op de vuist


3 december 2003 - Jhon van Beukering en Emile Mbamba zijn gisteren bij de ochtendtraining van Vitesse op de vuist gegaan met elkaar, zo meldt dagblad De Gelderlander. Beide spelers werden door Vitesse-coach Edward Sturing van het trainingsveld afgestuurd. Het is nog onduidelijk of er maatregelen worden genomen tegen de twee aanvallers door de clubleiding van de Arnhemse club.

"Ze kunnen in ieder geval niet zeggen dat er bij Vitesse niet scherp wordt getraind", lachte Sturing. "Dit komt een keer of drie per jaar voor en dat was in mijn tijd niet anders." Vitesse zit krap in de aanvallers waardoor het mogelijk geen optie is om beide aanvaller disciplinair te schorsen. Komende zondag is namelijk de cruciale thuiswedstrijd tegen Zwolle. "Het kan niet, maar we hebben te maken met hele jonge spelers. Dan kan zoiets beter hier gebeuren dan op zondag in de wedstrijd", aldus de coach tegenover De Gelderlander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!