Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wint in Den Haag met 2-0


2 december 2006 - ADO Den Haag blijft de nummer laatst in de Eredivisie. Vanavond wist het elftal van interimcoach Schoenmaker niet te winnen van NEC. De bezoekers uit Nijmegen wonnen vanavond in het Zuiderpark met 2-0 en hoefden daarvoor niet eens groots te spelen.


NEC won vorige week nog van Feyenoord, terwijl ADO Den Haag in Groningen knap wist te winnen. NEC wist de lijn vandaag door te breken maar daarvoor wel de hulp nodig van ADO Den Haag dat het zich door persoonlijke fouten erg moeilijk maakte.

Alberto Saavedra leed in de slotfase van de eerste helft onnodig balbezit. NEC was er snel uit en op aangeven van Brett Holman wist Andrzej Niedzielan zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te zetten. In de tweede helft had Ferne Snoyl alle tijd en ruimte om de 2-0 binnen te schieten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!