Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk denkt aan Mark Wotte als trainer


8 december 2006 - RKC Waalwijk is in gesprek met Mark Wotte over een dienstverband. Wotte zou in Waalwijk de opvolger moeten worden van de ontslagen trainer Adri Koster. Het eerste gesprek tussen de clubleiding van RKC Waalwijk en de 45 jarige Wotte heeft inmiddels al plaatsgevonden, zo meldt De Telegraaf. Momenteel is Wotte werkzaam voor de Egyptische club Ismaelia.


Volgens De Telegraaf heeft Wotte echter in zijn contract laten opnemen dat hij tussentijds kan vertrekken bij Ismaelia indien een Nederlandse club zich zou melden. Wotte was eerder hoofdtrainer bij ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Den Bosch en Willem II. Verder werkte Wotte bij de KNVB en Feyenoord, in Rotterdam werkte hij als technisch directeur.

Momenteel is Adri Bogers bij RKC Waalwijk interimcoach. Toch wil RKC Waalwijk een nieuwe naam voor de groep, het liefst per 1 januari. Mogelijk dat Wotte nu de nieuwe sterke man in Waalwijk zla gaan worden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!