Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Saidi Ntibazonkiza tekent contract bij NEC


8 december 2006 - Saidi Ntibazonkiza heeft dan eindelijk een contract getekend bij NEC, zo meldt Omroep Gelderland. Lange tijd was onduidelijk of de aanvaller uit Burundi een contract moest krijgen voor spelers buiten de Europese Unie, dat is niet het geval hierdoor was de speler betaalbaar voor NEC. De 19 jarige aanvaller tekende inmiddels een contract voor 2,5 seizoen.

Ntibazonkiza maakte vorig seizoen al zijn debuut in het eerste elftal van NEC in de playoffs. Sindsdien traint de aanvaller ook al mee met de selectie van trainer Mario Been. Wedstrijden speelde de kleine aanvaller uit Burundi dit seizoen vooralsnog in het beloftenelftal van NEC.

De kleine aanvaller is inmiddels in het bezit van een verblijfsvergunning hierdoor kon NEC hem een 'normaal' contract aanbieden waarmee hij tegelijkertijd ook betaalbaar was voor de club. Trainer Mario Been kan nu een beroep doen op Ntibazonkiza in de competitie. Ntibazonkiza speelde tot dusver al zeven maal voor het nationale team van Burundi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!