Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gomes houdt PSV in Groningen op de been


9 december 2006 - PSV doelman Gomes was vanavond weer groots. De Braziliaanse keeper hield met een aantal reddingen zijn elftal op de been, PSV sloeg vandaag zelf in de tweede helft toe. Zodoende won het elftal van Ronald Koeman in en tegen Groningen met 2-0.


Niemand kon Gomes vanavond passeren, het lijkt dan ook niet verwonderlijk als de keeper komende zomer PSV gaat verlaten. Momenteel is Gomes een van de beste keepers ter wereld. Hierdoor bleef PSV in de eerste helft op de been en was het slechts 0-0 in de Euroborg.

In de tweede helft sloeg PSV toe. Ibrahim Afellayt opende na ruim een uur spelen de score. Het zou voor Groningen nog erger worden. Arouna Kone kreeg een schitterende pass van Cocu en wist daar wel raad mee. Kone maakte daarmee twee minuten voor tijd de 2-0 waarmee het duel definitief gespeeld was.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!