Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ weet Gabor Babos niet te passeren


24 december 2006 - AZ is er vanmiddag niet in geslaagd verder uit te lopen op Ajax, dat eerder vandaag met 4-2 van Vitesse verloor. Het elftal van Louis van Gaal was in het eigen DSB Stadion oppermachtig tegen NEC maar kwam niet tot scoren. NEC doelman Gabor Babos onderscheidde zich met een aantal knappe reddingen en het stoppen van een strafschop van Danny Koevermans.

Al vanaf de eerste minuut viel AZ aan en liet NEC zich opjagen. Tot grote kans zou dat echter lange tijd niet leiden, pas in de tweede helft kwam AZ pas echt los. In die fase kreeg AZ verschillende mogelijkheden op de openingstreffer, het doelpunt viel echter maar niet. NEC doelman Gabor Babos keepte een fantastische wedstrijd en hield zijn elftal met enkele puike reddingen in de race voor minimaal een punt.

Na 48 minuten stopte Gabor Babos zelfs een strafschop van Danny Koevermans. Illustratief voor deze wedstrijd was de verdeling van het balbezit, AZ had maar liefst 63% balbezit en had ook veel meer kansen. Tien keer kwam een poging van AZ op doel, terwijl daar slechts 1 van NEC tegenover kon worden gesteld.

Door het resultaat is PSV de lachende derde. De regerend kampioen staat na achttien competitieduels al negen punten voor op nummer twee AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!