Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Danny Buijs mag gaan praten met Gladbach


29 mei 2007 - Het Duitse Borussia Mönchengladbach heeft zich officieel gemeld voor Danny Buijs bij Feyenoord. De Rotterdamse club is inmiddels bereid om Buijs te laten praten met de clubleiding van de Duitse club. "Van Feyenoord mag ik gaan praten", aldus Buijs in het Algemeen Dagblad.


Feyenoord nam Buijs in de zomer van 2006 pas over van FC Groningen voor een transfersom van 750.000 euro. Nu lijkt de middenvelder al weer te vertrekke na een seizoen waar hij het niet wist te brengen.

Buijs in het Algemeen Dagblad: "Voorlopig heb ikzelf nog niets van Gladbach gehoord. Mocht het echter tot een gesprek komen, dan sta ik er open in. Als de nieuwe trainer van Feyenoord het in me ziet zitten, blijf ik graag in de Kuip. Maar anders is het buitenland een optie. Ik ga zeker niet naar een andere club in Nederland."

Borussia Mönchengladbach, met onze landgenoot Jos Luhukay als trainer, degradeerde dit seizoen uit de Bundesliga.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!