Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Engeland kan in Gelredome niet overtuigen


11 juni 2007 - Jong Engeland heeft vandaag in het Gelredome de enorme potentie die het met de spelersgroep heeft, niet laten zien. De ploeg van Stuart Pearce kwam in Arnhem niet verder dan 0-0 tegen de leeftijdsgenoten van TsjechiŽ. In de slotfase van het duel miste Lita namens Engeland nog wel een strafschop door naast te schieten.

Bondscoach Stuart Pearce heeft de keuze uit een groot aantal bekende namen uit de Premiership. Met onder meer Reo-Coker, Huddlestone en Nugent in de gelederen wordt Engeland tot de favorieten gerekend. De Engelse ploeg kon vandaag echter niet overtuigen.

In de tweede helft had TsjechiŽ zelfs nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, dat was echter ook te veel van het goede geweest met hun negatieve spelopvatting. De 4.000 toeschouwers in het Gelredome werden dan ook niet verwend. Jong Engeland speelt nu donderdag tegen de Italiaanse ploeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!