Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Celtic is concreet voor Maceo Rigters


27 juni 2007 - Maceo Rigters heeft gisteren samen met zijn zaakwaarnemer de voorwaarden van NAC Breda gehoord waarvoor hij de club kan verlaten. Tot dusver is er een club die concrete belangstelling heeft voor de topscorer van het EK voor spelers onder 21 jaar. Bij de Schotse topclub Celtic kan hij mogelijk een duo gaan vormen met Jan Vennegoor of Hesselink.


De Telegraaf meldt verder dat ondanks de vele geruchten Celtic de enige club is die zich bij NAC Breda heeft gemeld. In een eerder stadium had Rigters al te kennen gegeven open te staan voor een overgang naar de Schotste Premier League.

De 23 jarige Rigters zou een speciale opstapclausule in zijn contract hebben staan met NAC Breda. Dat was echter niet het geval, de zaakwaarnemer van Rigters werd nu echter wel voor hoeveel geld NAC Breda zal meewerken aan een mogelijke transfer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!