Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Rangers eens over Beasley


27 juni 2007 - DaMarcus Beasley keert niet terug naar PSV. De Amerikaanse aanvaller speelt komend seizoen zo goed als zeker voor Glasgow Rangers. Er is al een akkoord tussen beide clubs en Beasley stemde inmiddels in met een contract voor drie seizoenen. De Amerikaans international wacht nog wel op een werkvergunning maar dat lijkt weinig problemen op te leveren.

PSV nam de aanvaller in de zomer van 2004 over van Chicago Fire. De aanvaller kwam regelmatig als basisspeler in actie totdat Ronald Koeman zijn entree maakte in Eindhoven. De speler werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Manchester City. Nu heeft PSV nog een kleine transfersom ontvangen voor de speler die nog tot 2008 onder contract lag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!