Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anthony Lurling in gesprek met NAC Breda


28 juni 2007 - Anthony Lurling is zo goed als zeker de volgende versterking voor NAC Breda voor komend seizoen. De aanvaller staat dichtbij een overgang en lijkt een contract te tekenen voor twee of drie seizoenen, zo meldt het Brabants Dagblad. Lurling speelde in het seizoen 2004-2005 al eens voor NAC Breda, toen nog op huurbasis van Feyenoord.


Mede door zijn spel bij NAC Breda verdiende Lurling een transfer naar het Duitse 1.FC Köln. Een succes werd dat echter niet. In Duitsland wist de aanvaller niet te aarden, een seizoen later volgde dan ook de terugkeer naar Nederland. Zijn liefde FC Den Bosch huurde de speler voor de periode van een seizoen.

1.FC Köln heeft nu ook aangegeven mee te zullen werken aan een transfer. Alleen topclubs in Nederland zouden een transfersom moeten betalen. Het lijkt in de lijn der verwachting dat Lurling in Breda de opvolger zal zijn van Slot (Sparta Rotterdam) of Diba (Al-Wakrah).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!