Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ legt Milano Koenders voor vijf jaar vast


28 juni 2007 - Milano Koenders speelt komend seizoen definitief voor AZ. De verdediger had al enige tijd een persoonlijk akkoord met de club uit Alkmaar, maar tot dusver kwamen AZ en RKC Waalwijk niet tot een akkoord over de transfersom. Vandaag kwam alles toch nog rond. Koenders tekende een contract voor vijf seizoenen.

De 20 jarige Koenders op de website van AZ: “Ik heb redelijk goed gespeeld bij RKC. Het is fantastisch dat een club als AZ me na één seizoen al wil hebben. In Alkmaar kan ik me perfect doorontwikkelen, want ik heb nog lang niet alles laten zien wat ik in me heb.”

“Ik zie AZ als een topclub in Nederland. Hier heb ik goede spelers om me heen, een geweldige trainer en een mooi stadion. Van meneer Van Gaal kan ik veel leren. In de tijd dat ik in de A1 van Ajax speelde, was hij daar Technisch Directeur. Ik heb er zin in en ben bij de start van de voorbereiding (5 juli) vlijmscherp”, aldus Koenders op AZ.nl

Ondertussen maakte AZ ook bekend komend seizoen doelman Theo Zwarthoed te verhuren. Zwarthoed speelt komend seizoen bij RKC Waalwijk. Het afgelopen seizoen verhuurde AZ de keeper aan Excelsior waar hij in de slotfase van de competitie zijn basisplaats verloor. Zwarthoed heeft na komend seizoen een aflopend contract, er lijkt dan ook geen toekomst voor hem weggelegd in Alkmaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!