Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stormvogels Telstar test keepers


28 juni 2007 - Stormvogels Telstar is nog altijd op zoek naar een keeper voor komend seizoen. In de voorbereiding, die komende maandag begint, krijgen Job Bulters van AZ Alkmaar en Jeffrey Jansen van Argon een eerlijke kans een contract te verdienen.

Bulters besloot zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen en is op zoek naar een club waar hij meer eerste elftal ervaring kan opdoen. De jeugdinternational kwam dit seizoen door blessures van Sinouh en Didulica noodgedwongen een aantal malen in actie voor AZ.

Ondertussen is Jeffrey Jansen ook blij met zijn kans bij Stormvogels Telstar. Het afgelopen seizoen moest Jansen genoegen met een rol als reservedoelman bij algemeen amateurkampioen Argon.

Stormvogels Telstar lijkt half juli / eind juli te gaan beslissen welke doelman in aanmerking komt voor een contract tot het einde van het seizoen 2007/2008.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!