Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord is nog niet klaar met shoppen


28 juni 2007 - Luigi Bruins, Andwélé Slory, Tim de Cler en Giovanni van Brockhorst, Kevin Hofland en Roy Makaay werden de afgelopen periode door Feyenoord gecontracteerd. Bert van Marwijk werd aangesteld als de nieuwe trainer. De Rotterdamse club beweert echter nog niet klaar te zijn met het mogelijk versterken van haar eerste elftal.

"Er komen nog meer spelers", aldus technisch manager Peter Bosz op de persconferentie van vandaag waar Hofland en Makaay werden voorgesteld. "Ik zeg alleen niet hoe veel."

Peter Bosz verklaarde al langer bezig te zijn geweest met het binnenhalen van de ervaren spelers: "We wisten vorig seizoen al wat we wilden. Maar soms kun je niet alles vertellen. Ik ben blij dat het nieuwe Feyenoord vorm krijgt. We zijn echter nog niet klaar. Er komen nog jongens bij en er gaan nog jongens weg. We gaan volgend seizoen met een selectie van 23 spelers werken"

Op het internet doen de wildste verhalen de ronde. Er zou een suikeroom voor Feyenoord zijn, de club steekt zich verder in de schulden in de hoop op goede resultaten of de havonbaronnen zijn eindelijk bereid geld in Feyenoord te steken. "Niets van dat alles", benadrukte financieel directeur Onno Jacobs van Feyenoord. "We nemen helemaal geen risico's en we zijn ook niet overgenomen. We halen het geld voor aankopen uit de recent geïnitieerde Talenten Pool en de uitgifte van certificaten voor aandelen."

Feyenoord had sowieso deze zomer al tien miljoen euro te besteden en daar kwam ook nog eens twee miljoen bij van de transfer van Lazovic. Interessant is de Talent Pool. "De eerste Talenten Pool heeft zes miljoen euro opgeleverd", aldus Jacobs. "De tweede Talenten Pool moet vijf miljoen opbrengen. Met de aandelen willen we nog twintig miljoen ophalen. Dat willen we. Zo ver is het nog niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!