Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kew Jaliens langer bij AZ


29 juni 2007 - AZ heeft met Kew Jaliens overeenstemming bereikt over het openbreken en verlengen van zijn contract. De verdediger staat nu zeker tot en met de zomer van 2012 onder contract in Alkmaar. Technisch directeur Marcel Brands: “Kew heeft een heel goed seizoen achter de rug. Hij is een van de steunpilaren in de AZ-selectie.”

Jaliens speelt sinds 2004 voor AZ. Eerder stond de 28 jarige verdediger onder contract bij Willem II en Sparta Rotterdam. Ook speelde Jaliens onder Van Basten al eens in het Nederlands Elftal.

Ondertussen contracteerde AZ ook nog een talent uit IJsland. Het gaat om de zeventienjarige Kolbeinn Sigthórsson. De multifunctionele aanvaller tekende een contract voor drie seizoenen. Volgend seizoen zal de speler actief zijn voor Jong AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!