Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag contracteert Teixeira


2 juli 2007 - ADO Den Haag neemt Virgillio Teixeira over van RKC Waalwijk. Teixeira had bij RKC Waalwijk nog een doorlopend contract maar stapt over naar een andere degradant. Overigens speelde de 33 jarige Teixeira al eerder bij Den Haag en zag hij een overgang naar zijn jeugdliefde dan ook zitten.


Teixeira speelde tussen 1992 en 1998 ook al voor ADO Den Haag. In de zomer van 1998 volgde de overstap naar RKC Waalwijk. In totaal speelde Teixiera 278 competitieduels. Bij Den Haag tekende Teixiera een contract voor twee seizoenen.

Virgilio Teixeira: “Ik vind het mooi om weer deel uit te maken van de club waar ik in 1993 mijn profcarrière ben begonnen. Na mijn vertrek heb ik altijd met veel plezier teruggekeken op mijn periode bij ADO Den Haag. Om aan de vooravond van de overgang naar het nieuwe stadion terug te keren in Den Haag, is fantastisch. Samen met mijn teamgenoten zal ik er dan ook alles aan doen om komend seizoen promotie naar de Eredivisie af te dwingen.”

Peter Hofstede (technisch manager ADO Den Haag): “Met Virgilio Teixeira hebben wij de door ons gewenste linksbenige centrale verdediger weten vast te leggen. Door zijn voetbalkwaliteiten en ruime ervaring kan hij leiding geven aan de defensie en een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van onze doelstelling.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!