Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Paris Saint-Germain aast op Romeo Castelen


2 juli 2007 - Paris Saint-Germain is bereid drie miljoen euro neer te tellen voor Romeo Castelen, zo meldt De Telegraaf. Feyenoord is bereid mee te werken aan een transfer van de aanvaller omdat Castelen vooralsnog niet bereid is zijn in 2008 aflopende contract te verlengen. Feyenoord kan deze zomer zodoende nog een afkoopsom ontvangen terwijl Castelen anders volgend jaar transfervrij vertrekt.


Paris Saint-Germain zou eerst zelf nog wel spelers moeten verkopen voordat het zaken kan gaan doen met Feyenoord. Het is onbekend hoe de 10-voudig international tegenover de belangstelling van PSG staat. Castelen speelde in de afgelopen drie seizoenen 65 competitieduels voor Feyenoord, de 24 jarige aanvaller kampt regelmatig met blessures.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!