Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shelton Martis komend seizoen actief in Premiership


2 juli 2007 - West Bromwich Albion heeft komend seizoen een tweede Nederlandse speler onder contract staan. Na Sherjill MacDonald tekende vandaag namelijk ook Shelton Martis een contract. De 24 jarige verdediger werd voor 75.000 euro overgenomen van het Schotse Hibernian FC.

Martis doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord maar belandde via Excelsior in het betaald voetbal. Na een jaar bij FC Eindhoven besloot de speler zijn geluk te beproeven in het Verenigd Koninkrijk. In de zomer van 2005 tekende de speler een contract bij Darlington. In zijn eerste seizoen werd de speler door de fans van Darlington verkozen tot speler van het jaar.

In de voorbereiding op het seizoen 2006/2007 maakte Martis bij Darlington zoveel indruk dat een transfer naar de Schotse Premier League volgde. Hibernian manager Mowbray contracteerde de speler. Nu is Mowbray komend seizoen werkzaam bij West Bromwich Albion en wilde hij de speler opnieuw onder zijn hoede hebben.

Voetbalreizen naar Birmingham? Kijk eens op www.voetbalreizen.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!