Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Maceo Rigters kiest voor Blackburn Rovers'


2 juli 2007 - Maceo Rigters speelt komend seizoen in de Engelse Premiership. De aanvaller van NAC Breda maakte zo'n indruk op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar dat een groot aantal Britse clubs belangstelling toonde. Rigters werd het al snel met Blackburn Rovers eens over een vierjarig durend contract. Blackburn was voor Rigters ook bereid 750.000 euro op tafel te liggen bij NAC Breda.

Newcastle United, Glasgow Rangers en Celtic toonden ook concrete belangstelling. Lange tijd leek Rigters te verkassen naar Celtic maar een gesprek met Blackburn manager Hughes deed wonderen. Mogelijk dat Ooijer, al sinds vorig jaar onder contract bij Blackburn, ook nog met Rigters over de club heeft gesproken.

De afgelopen anderhalf jaar was Rigters niet altijd zeker bij zijn plaats in de basis van NAC Breda. De 23 jarige aanvaller leek vooraf ook geen basisplaats te krijgen op het EK in eigen land maar Foppe de Haan koos verrassend genoeg wel voor de spits. Met vier doelpunten kroonde Rigters zich tot topscorer van het toernooi en heeft hij nu een transfer te pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!