Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jasar Takak tekent bij Vitesse


3 juli 2007 - Jasar Takak is komend seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse velden. Het afgelopen seizoen wist de middenvelder geen club te vinden, nu gaat hij komend jaar aan de slag bij Vitesse. Club en speler zijn het eens geworden over een contract voor een seizoen met een optie voor een extra jaar.

De 25 jarige middenvelder zag afgelopen zomer zijn aflopende contract bij PSV niet verlengd worden. Bij Roda JC wist hij tijdens een stageperiode geen contract te verdienen, wel bleef hij bij deze club zijn conditie op peil houden.

In zijn contractperiode bij PSV werd de controlerende middenvelder tot drie keer verhuurd aan een club uit de Eredivisie. Het ging hierbij om FC Zwolle, RKC Waalwijk en NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!