Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord aast nog op Landzaat en Tomasson


3 juli 2007 - Feyenoord hoopt zich nog altijd verder te kunnen versterken. Na Andwélé Slory, Luigi Bruins, Tim de Cler, Giovanni van Bronckhorst, Kevin Hofland en Roy Makaay hoopt de club nog altijd op de komst van Denny Landzaat (Wigan Athletic) en Jon Dahl Tomasson (Villarreal).


Feyenoord probeert Landzaat al langere tijd aan te trekken. Opnieuw heeft men nu contact gezocht met zijn zaakwaarnemer Sigi Lens. Eerder gaf Landzaat nog te kennen niet te willen terugkeren omdat hij dan het gevoel zou hebben mislukt te zijn in het buitenland. De 31 jarige middenvelder verruilde pas vorig jaar zomer AZ voor Wigan.

De 30 jarige Tomasson weet juist nog niet waar hij aan toe is. De speler mag bij VFB Stutgart vertrekken en speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor het Spaanse Villarreal. De Spaanse club wil de speler graag contracteren maar met Feyenoord heeft het nu een geduchte concurrent.

Tomasson stond tussen 1998 en 2002 ook al onder contract in Rotterdam. Onder de hoede van Bert van Marwijk die nu opnieuw trainer is in Rotterdam won Tomasson in 2002 de UEFA Cup. Via AC Milan kwam hij uiteindelijk terecht bij VFB Stuttgart.

Ondertussen is ook bekend geworden dat de jonge Erwin Mulder komend seizoen zal fungeren als derde doelman achter Henk Timmer en Sherif Ekramy. Mulder is een van de speler die tot de Feyenoord Talent Pool behoort.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!