Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter van den Berg blijft bij FC Den Bosch


4 juli 2007 - Peter van den Berg lijkt dan toch zijn loopbaan in Nederland te gaan afsluiten. De 35 jarige verdediger heeft de afgelopen weken buitenlandse belangstelling afgewacht maar heeft uiteindelijk toch gekozen voor een langer verblijf bij FC Den Bosch. Afgelopen seizoen speelde de verdediger ook al in de hoofdstad van Noord-Brabant.


Het afgelopen seizoen kwam Van den Berg mede door een aantal blessures tot 20 optredens in het eerste elftal van FC Den Bosch. Komend seizoen moet de speler een duo gaan vormen met Arjan Ebbinge die overkwam van RBC Roosendaal.

Van den Berg kwam in zijn loopbaan eerder uit voor Excelsior, AZ, Cambuur Leeuwarden, RKC, Vitesse en Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!