Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint met 3-0 van UNA


14 augustus 2007 - PSV heeft haar voorbereiding afgesloten met een 3-0 overwinning op zondaghoofdklasser UNA uit Zeelst. Het werd 3-0 voor het elftal van Ronald Koeman. Belangrijker was echter de aanwezigheid van Arouna Kone, na een malaria-aanval. Het lijkt erop dat de aanvaller uit Ivoorkust op tijd fit is voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo.


PSV leek vanavond in Zeelst, vlakbij Veldhoven, op weg naar grote overwinning. Ibrahim Affelay ('16) en Otman Bakkal ('18) bezorgden de ploeg al vroeg een comfortabele voorsprong. De 3-0 liet echter veel langer op zich wachten. Pas vlak voor tijd was het Danko Lazovic die deze goal aantekende.

Aanleiding van het duel was overigens het spelen op kunstgras. PSV trainer Ronald Koeman wilde hier graag al eens een wedstrijd op spelen vanwege de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Opstelling PSV
Roorda, Alcides (46. Fagner), Addo (46. Da Costa), Salcido (46. Van Eijden), Zonneveld, Simons (46. Culina), Afellay (46. De Jong), Bakkal (46. Fehér), Mendez (46. Jonathan), Aissati (46. Zeefuik), Koné (46. Lazovic).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!