Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint op Het Kasteel


19 augustus 2007 - Vitesse is het seizoen begonnen met een overwinning op Sparta op Het Kasteel. De ploeg van trainer Aad de Mos keek in Rotterdam lange tijd tegen een achterstand aan maar zou in de slotfase toch nog toeslaan en daarmee de drie punten mee terug naar Arnhem nemen.

Al na negentien minuten spelen opende nieuweling Charles Disssels de score. De rappe aanvaller, overgekomen van FC Volendam, leek lange tijd de matchwinner te gaan worden.

Pas veertien minuten voor tijd kwam Vitesse terug in de wedstrijd. Het was Remco van der Schaaf die voor de gelijkmaker tekende. Via Gill Swerts pakte Vitesse alsnog de drie punten. De Belgische speler, die lange tijd uit de roulatie was vanwege een zware knieblessure, scoorde op aangeven van Pryor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!